Kino

Láska na špičkách (ČR) 2D BIO SENIOR

22. prosince / Středa / Velký sál KC Česká Třebová / 60,- Kč / 17:00

Příběh romantické komedie je zasazen do malého města a okolí na Broumovsku. Dramatická krajina koresponduje s náladami hlavní hrdinky Terezy (36), bývalé primabaleríny Národního divadla, která po úrazu skončila kariéru profi tanečnice a přestěhovala se s manželem Petrem a sedmiletou dcerou Maruškou na opuštěný mlýn, který zdědila po babičce. S buldočí vůlí a přes omezené finanční prostředky stavení rekonstruuje, aby vytvořila rodině nový domov. A přivydělává si tím, že vede v místní škole kroužek pohybové výchovy. Učí životem unavené ženy dávno zapomenutým tanečním pohybům a jejich dcerky základům baletu. Petr na venkově není šťastný, chce dělat kariéru v Praze. Manželství procházející krizí, nejistá existence a lidská omezenost některých obyvatel malého města Terezu nutí táhnout na vlastních bedrech víc, než možná dokáže unést. Naštěstí jsou tu její malé „primabaleríny“, které mají do dokonalosti daleko, ale o to víc jsou roztomilejší a Terezin nakažlivý optimismus.

Hrají: V. Kerekes, O. Veselý…
Režie: P. Zelenka

Mládeži přístupno
Romantická komedie / 103 min.

Poznámka: Na film s označením BIO SENIOR může jít kdokoli. Jedná se pouze o zvýhodněné vstupné, nikoli o film určený pouze seniorům.

VSTUPENKY

online nákup

Aktuálně

Prodej vstupenek na Velký swingový orchestr

Prodej vstupenek na koncert Velkého swingového orchestru bude zahájen 16.4. 2024 od 8.00 hodin.

Aktuálně

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ

Ze zdravotních důvodů rušíme představení Robot Radius.
Michal Pavlíček musí bohužel zrušit všechna svá vystoupení na jaře 2024.
Do našeho předplatného proto zařazujeme jako náhradní představení hru pražského Divadla V Řeznické Odvolání s Miroslavem Táborským a Filipem Cílem.
Představení Robot Radius zařadíme do podzimního abonmá. S Národním divadlem již termín řešíme.
Děkujeme za pochopení.