Koncert

KPH 20/21 523. hudební večer

KPH 20/21 523. hudební večer – Leoš Čepický, Michal Kaňka, Ivan Klánský

8. února / Úterý / Malá scéna Česká Třebová / 150,- Kč / 19:00

Program_Čepický_Kaňka_Klánský

Leoš Čepický – velmi úspěšný český houslista. Několikrát se zúčastnil festivalu Smetanova Litomyšl. Vyučuje hru na housle na HAMU v Praze, v září 2010 byl jmenován vedoucím její strunné katedry. Již během svých studií se stal primáriem světově uznávaného Wihanova kvarteta, jehož členem je dodnes.

Michal Kaňka – jeden z nejvyhledávanějších violoncellistů v Evropě. Na svém kontě má více než 40 sólových CD. Již 32 let je aktivním členem světově uznávaného Pražákova kvarteta a od dubna 2017 je také violoncellistou úspěšného Wihanova kvarteta.

Ivan Klánský – patrně nejuznávanější český klavírista současnosti. Své interpretační zkušenosti úspěšně propojuje se svou pedagogickou činností.  Člen světoznámého Guarneri Tria Prague. Jeho pedagoggická činnost dala světu nastupující klavírní hvězdy Iva Kahánka a Martina Kasíka.

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji v Inf. centru Městského muzea a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

VSTUPENKY

online nákup

Aktuálně

Prodej vstupenek na Velký swingový orchestr

Prodej vstupenek na koncert Velkého swingového orchestru bude zahájen 16.4. 2024 od 8.00 hodin.

Aktuálně

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ

Ze zdravotních důvodů rušíme představení Robot Radius.
Michal Pavlíček musí bohužel zrušit všechna svá vystoupení na jaře 2024.
Do našeho předplatného proto zařazujeme jako náhradní představení hru pražského Divadla V Řeznické Odvolání s Miroslavem Táborským a Filipem Cílem.
Představení Robot Radius zařadíme do podzimního abonmá. S Národním divadlem již termín řešíme.
Děkujeme za pochopení.