Divadlo

DP Jaro 2023 / Divadlo Bez zábradlí / B. Slade: DALŠÍ ROKY VE STEJNOU DOBU

6. dubna / Čtvrtek / Velký sál KC Česká Třebová / 420,- Kč / 19:00

Volné pokračování úspěšné komedie Bernarda Sladea, ve kterém se malý hotelový pokoj stává svědkem proměny času, doby a lásky jedné milenecké dvojice, která se zde setkává každý rok ve stejnou dobu. Představení s jedinečným rukopisem legendárního režiséra Jiřího Menzela, který hru shrnuje slovy: „Pan Slade si nechal dvacet let odstup od té první hry a pomalu střádal a šetřil hezké chvilky. Dokonce jsou v ní, zdá se mi, některá místa hlubší i zábavnější. Doris i George jsou v ní ještě starší a pořád jim to funguje, v tom je to krásné. Je to moudrá a laskavá hra nejen o stáří, hrdinové jsou ostatně velmi čilí, ale o smrti se v ní taky mluví.“

Hrají: V. Freimanová a Z. Žák

Režie: Jiří Menzel

Na toto představení platí abonentní průkazky, zbývající vstupenky v omezeném počtu v předprodeji na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

VSTUPENKY

online nákup

Aktuálně

Prodej vstupenek na Velký swingový orchestr

Prodej vstupenek na koncert Velkého swingového orchestru bude zahájen 16.4. 2024 od 8.00 hodin.

Aktuálně

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ

Ze zdravotních důvodů rušíme představení Robot Radius.
Michal Pavlíček musí bohužel zrušit všechna svá vystoupení na jaře 2024.
Do našeho předplatného proto zařazujeme jako náhradní představení hru pražského Divadla V Řeznické Odvolání s Miroslavem Táborským a Filipem Cílem.
Představení Robot Radius zařadíme do podzimního abonmá. S Národním divadlem již termín řešíme.
Děkujeme za pochopení.