Kino

Úžasný Mauric (VB, Německo) 2D

4. února / Sobota / Velký sál KC Česká Třebová / 130,-Kč / 17:00

Mauric je kocour ulice. Všemi mastmi mazaný, pořádně prohnaný a jako každá správná kočka myslí především na sebe. Jednoho dne ovšem zničehonic zjistí, že začíná mít lidské myšlenky a dokonce že opravdicky mluví. A není sám! Krysy z místního klanu jsou na tom stejně, začaly mluvit, být inteligentní a zajímat se o vzdělání. Prý sežraly něco ze skládky u magické univerzity..
Mauric a krysy vytvoří podivuhodné přátelství a do party přiberou ještě lidského kluka, který je chytrý sice jen přiměřeně, ale zato umí hrát na píšťalu. Společně pak chodí od města k městu, vyrobí tam krysí pohromu, kluk se dá najmout jako krysař a všichni nakonec shrábnou odměnu. Teď ovšem dorazili do města, kde něco nehraje. Zavání to tu spiknutím nejen na zemi, ale i pod ní. V podzemí se totiž ukrývá pořádně děsivé a zlověstné tajemství. Osvědčený trik se zvrtne a namísto hromady zlaťáků čeká úžasnou partičku Maurice, krys a kluka velké, zábavné a řádně nebezpečné dobrodružství.

Režie: T. Genkel

Mládeži přístupno
Animovaná pohádka / Český dabing / 90 min.

VSTUPENKY

online nákup

Aktuálně

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ

Ze zdravotních důvodů rušíme představení Robot Radius.
Michal Pavlíček musí bohužel zrušit všechna svá vystoupení na jaře 2024.
Do našeho předplatného proto zařazujeme jako náhradní představení hru pražského Divadla V Řeznické Odvolání s Miroslavem Táborským a Filipem Cílem.
Představení Robot Radius zařadíme do podzimního abonmá. S Národním divadlem již termín řešíme.
Děkujeme za pochopení.

Aktuálně

Jazz & Blues on the Rails 2023/2024

ZMĚNA TERMÍNU:

HUMOR V RYTMU BOSSANOVY – změna termínu na 9. dubna 2024

Děkujeme za pochopení