Kino

Jedině Tereza (ČR) 2D BIO SENIOR

10. února / Čtvrtek / Velký sál KC Česká Třebová / 60,- Kč / 17:00

Tomáš (Igor Orozovič) s Terezou (Veronika Khek Kubařová) prožívali lásku jako z učebnice. Poznali se na střední, přeskočila mezi nimi jiskra a pak už to jen doutnalo a hořelo. Po vysoké spolu zůstali v Praze, meteorolog Tomáš získal skvělou práci televizního moderátora počasí, a Tereza se (zatím neúspěšně) snaží rozjet prodej a výrobu ručně šitých bot. Kdy se to zadrhlo? Na Štědrý den, když Tereza přistihla polosvlečeného Tomáše v domněle choulostivé situaci s populární televizní moderátorkou (Emma Smetana). Prekérní chvilku by sice Tomáš mohl celkem racionálně vysvětlit, kdyby k tomu ale dostal příležitost. „Usmiřovačku“ mu překazí neplánovaný pobyt na policejní stanici, a když se konečně dostane domů, narazí na prázdný byt a výzvu, aby se sbalil a odstěhoval.

Režie: J. Fuit

Mládeži přístupno
Komedie / 102 min.

Poznámka: Na film s označením BIO SENIOR může jít kdokoli. Jedná se o zvýhodněné vstupné, nikoli o film určený pouze seniorům.

VSTUPENKY

online nákup

Aktuálně

Prodej vstupenek na Velký swingový orchestr

Prodej vstupenek na koncert Velkého swingového orchestru bude zahájen 16.4. 2024 od 8.00 hodin.

Aktuálně

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ

Ze zdravotních důvodů rušíme představení Robot Radius.
Michal Pavlíček musí bohužel zrušit všechna svá vystoupení na jaře 2024.
Do našeho předplatného proto zařazujeme jako náhradní představení hru pražského Divadla V Řeznické Odvolání s Miroslavem Táborským a Filipem Cílem.
Představení Robot Radius zařadíme do podzimního abonmá. S Národním divadlem již termín řešíme.
Děkujeme za pochopení.