Koncert

Rozálie

6. dubna / Sobota / Modrý trpaslík Česká Třeboová / 250 Kč a 300 Kč / 20:00

Koncertní one woman show charismatické zpěvačky, akordeonistky, herečky a tanečnice, jež kombinuje nezaměnitelný syrový projev s úsměvnou slovní ironií a originálními texty. Rozálie je charismatická zpěvačka, akordeonistka, herečka a tanečnice, která má na svém kontě debutové album Korzetiér a s ním i nominaci na prestižní hudební Cenu Anděl. Rozálie kombinuje svým nezaměnitelným syrovým projevem a úsměvnou slovní ironií, dryáčnický šanson s cynickou romantikou. Svým uhrančivým půvabem a přesvědčivostí si získává stále širší okruh z počátku spíše klubových a divadelních příznivců. Úspěšně se pravidelně představuje v pražském klubu La Fabrika, který se jí stal téměř domácí scénou. Každý koncert Rozálie je unikátním zážitkem, jelikož zpěvačka a skvělá vypravěčka průvodním slovem předává divákům své „kousavé“ životní příběhy. V čistě autorských písních potom Rozálie nachází silnou odezvu napříč spektrem publika. Písně Rozálie rezonují v dnešním vyumělkovaném světě tolik vyhledávanou upřímností a realitou života.

Předprodej vstupenek na www.kcct.cz, v Městském muzeu (Klácelova 11), v kanceláři Kulturního centra (Nádražní 397) a 1 hodinu před začátkem u pokladny.

VSTUPENKY

online nákup

Aktuálně

Prodej vstupenek na Velký swingový orchestr

Prodej vstupenek na koncert Velkého swingového orchestru bude zahájen 16.4. 2024 od 8.00 hodin.

Aktuálně

ZMĚNA PŘEDSTAVENÍ

Ze zdravotních důvodů rušíme představení Robot Radius.
Michal Pavlíček musí bohužel zrušit všechna svá vystoupení na jaře 2024.
Do našeho předplatného proto zařazujeme jako náhradní představení hru pražského Divadla V Řeznické Odvolání s Miroslavem Táborským a Filipem Cílem.
Představení Robot Radius zařadíme do podzimního abonmá. S Národním divadlem již termín řešíme.
Děkujeme za pochopení.